VIURE PERILLOSAMENT

Bajar VIURE PERILLOSAMENT epub


«VIURE PERILLOSAMENT pdf»

Los pasos para descargar VIURE PERILLOSAMENT son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
180
Editorial:
COMANEGRA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418022081
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
ESPAÑA

Sinopsis de VIURE PERILLOSAMENT

«No hi ha barrera, pany ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment». Aquesta divisa de Virginia Woolf, una de les quinze grans dones que es relleven per protagonitzar cadascun d’aquests contes, hauria estat compartida de ben segur per totes les altres. La història de les plomes lliures arranca i s’emmiralla en el mite de la dona de sal, condemnada a la condició d’estàtua per curiosa i desobedient. La conversa inoblidable entre Rosa Parks i Recy Taylor, l’accident de bicicleta de Simone de Beauvoire, la col·lecció més estimada de Caterina Albert, l’erotisme d’Anaïs Nin… Aquest recull de contes és un gran homenatge a les dones lliures i de mirada esmolada, i especialment a les escriptores i artistes, de totes les èpoques i condicions. També suposa un pas endavant decisiu en la carrera d’una autora que tampoc té límits: Gemma Pasqual i Escrivà demostra una gran sensibilitat, un coneixement literari profund i una riquesa d’estil que fa justícia a les seves incomparables protagonistes.

Gemma Pasqual i Escrivà (Almoines, 1967) és, des de fa anys, una de les autores més celebrades del país gràcies, sobretot, a les seves obres de literatura infantil i juvenil. Marina, Et recorde, Amanda, la sèrie de novel·les de la Xènia o La rosa de paper li han fet fer una infinitat de quilòmetres entre presenta…
Ver más

GEMMA PASQUAL I ESCRIVA

Gemma Pasqual i Escrivà es una escritora valenciana que un día decidió cambiar de vida dando un nuevo uso a su ordenador. En vez desoftwarey contabilidad, que es lo que hacía hasta entonces, lo utilizó para inventarse historias juveniles. Está convencida de que los jóvenes no están enganchados al móvil, sino a las personas que hay detrás. Igual que Xenia, la protagonista de la novela.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1579
  • Descargas de archivo: 715
  • Tamaño: 880KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -