TU BUSQUES AMOR I JO COBERTURA

Bajar TU BUSQUES AMOR I JO COBERTURA epub


Autor del libro:
BRUNO ORO

«TU BUSQUES AMOR I JO COBERTURA pdf»

Los pasos para descargar TU BUSQUES AMOR I JO COBERTURA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Páginas del libro: 272

Editorial: ROSA DELS VENTS

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788417444303

Fecha de publicación: 2019

Editado en: ES

Descripción

Una comedia romàntica tendra i hilarant.

«Em queda un any de vida i em fa mandra morir. El teatre dels humans es fascinant, addictiu com una telenovel·la. M’agradaria quedar-me una mica mes, pero estic programat per desapareixer. Abans de marxar, et deixo un ºltim missatge, la historia del meu amo, que ningº coneix tan be com jo…»

Entre Barcelona, Buenos Aires i Beverly Hills, abans d’apagar-se del tot, el Nen -un mobil i singular narrador d’aquesta novel·la-, ens submergeix en una comedia romàntica, tendra, una mica melancolica i absolutament hilarant, protagonitzada per el Capo, un actor famós gràcies a la exitosa serie de televisió que protagonitza, ha decidit abandonar el vaixell i esbrinar que li oferirà el destí.

Tu busques amor i jo cobertura es el debut formidable en la narrativa de Bruno Oro. Una novel·la molt original, divertida i emocionant.

tu busques amor i jo cobertura-bruno oro-9788417444303

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1654
  • Descargas de archivo: 919
  • Tamaño: 1004KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:
Novela contemporánea
Novela contemporánea

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -