NUMERO 5. EL SUBMARI PERDUT

Bajar NUMERO 5. EL SUBMARI PERDUT epub


«NUMERO 5. EL SUBMARI PERDUT pdf»

Los pasos para descargar NUMERO 5. EL SUBMARI PERDUT son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Sinopsis de NUMERO 5. EL SUBMARI PERDUT

Nuno Peixoto és un jove científic que relata amb un ritme trepidant les aventures en què es veu immers quan decideix seguir la pista d’ una mena d’ invent denominat «líquid transmatèric».Nuno treu a la llum un sorprenent projecte secret que es va posar en marxa a l’ illa de Madeira en plena Segona Guerra Mundial: una insòlita cursa entre sis submarins que havien de fer la volta al món. Nuno decideix seguir la pista quan descobreix que un dels submarins amaga un tresor d’ origen dubtós.Acabarà invertint més de dos anys, fent tres expedicions i demanant dos préstecs bancaris per buscar el tresor, ajudat per dos personatges molt seductors: Agripina, una bibliotecària molt i molt activa que busca emocions per animar la seva immediata jubilació, i Silvana Darinka, una jove de caràcter decidit que robarà el cor de Nuno.El final de la novel·la presenta un annex: «L’ hora de la veritat». Es tracta d’ una guia capítol per capítol, que conté spoilers que expliquen detalls de la trama, dels personatges i d’ algunes dades. Descobrirem què és real i què és inventat. També coneixerem algunes circumstàncies del procés de creació de l’ obra, com si fos una mena de making off.
Ver más

LLUIS LLORT

Lluís Llort Carceller (1966) es escritor y periodista. Trabaja en el diario El Punt/Avui desde 1986. Trabaja en el suplemento Cultura como crítico literario. Tiene algunos cuentos publicados en antologías colectivos en el dominical del mismo diario. Ha escrito sobre todo novela para adultos, del género de novela negra. Es uno de los periodistas culturales más seguidos y reconocidos.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1802
  • Descargas de archivo: 1011
  • Tamaño: 622KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -