LA VERITABLE HISTORIA DEL LLIBRETER ASSASSI DE BARCELONA

Bajar LA VERITABLE HISTORIA DEL LLIBRETER ASSASSI DE BARCELONA epub


«LA VERITABLE HISTORIA DEL LLIBRETER ASSASSI DE BARCELONA pdf»

Los pasos para descargar LA VERITABLE HISTORIA DEL LLIBRETER ASSASSI DE BARCELONA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
224
Editorial:
EDICIONS DE 1984
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416987658
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA

Sinopsis de LA VERITABLE HISTORIA DEL LLIBRETER ASSASSÍ DE BARCELONA

La Barcelona tràgica del comte d’Espanya, la de les bullangues i la de la crema dels convents, la Barcelona oprimida, convulsa i revolucionària, la ciutat menestral, laboriosa, pacífica i religiosa, esclatà amb un foc i una fúria incontenibles el dia 25 de juliol de 1835. L’evocació expansiva d’aquells esdeveniments va fer córrer molta tinta i un dels textos literaris que es va fer ressò d’aquell rerefons revoltat i incendiari, amb una notable propagació al món cultural europeu, va ser, sens dubte, el relat de la llegenda del llibreter assassí de Barcelona. Des que va aparèixer publicat a la Gazette des Tribunaux l’any 1836, diversos autors, com ara Gustave Flaubert o Jules Janin i encara alguns altres, en van oferir les seves versions particulars.
La novel·la que ara teniu a les mans us aporta una nova versió, distanciada, divertida i suggeridora, d’aquella època convulsa, narrada per uns personatges que, amb les seves angoixes, les seves lluites i els seus amors, ens ofereixen una imatge lluminosa i directa d’aquella ciutat tan misteriosa i desconeguda com apassionant.
Ver más

MARCEL FITE

Marcel Fité va néixer a Coll de Nargó (Alt Urgell) el 1949. És llicenciat en filologia catalana i catedràtic de llengua i literatura. Treballa a l’ICE de la Universitat de Barcelona. Ha publicat manuals destinats a l’aprenentatge escolar de la llengua i la literatura catalanes i edicions didàctiques de les obres DOMICILI PROVISIONAL, de Manuel de Pedrolo, i ELS ESCORPINS, de Baltasar Porcel, totes dues a Barcanova. L’any 1997 guanyà el premi Les Talúries amb el recull de narracions HISTÒRIES DE VETLLADOR. És col·laborador i membre del consell de redacció de les revistes LLENGUA NACIONAL i LO BANYUT.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1747
  • Descargas de archivo: 776
  • Tamaño: 835KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -