L ANY QUE VA CAURE LA ROCA

Bajar L ANY QUE VA CAURE LA ROCA epub


«L ANY QUE VA CAURE LA ROCA pdf»

Los pasos para descargar L ANY QUE VA CAURE LA ROCA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
592
Editorial:
EDICIONS PROA S.A
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788475888415
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA

Sinopsis de L ANY QUE VA CAURE LA ROCA

Un poble de muntanya desapareix de nit sota l’allau d’unes pedres immenses. Què faran els set supervivents?
Un grup de joves d’un poble de muntanya no vol seguir la tradició familiar que els obligaria a quedar-se a casa conreant les terres. L’enfrontament amb els seus esdevé un combat tan constant com inútil. Fins que la matinada d’un diumenge del 1975, tornant de la discoteca, els set joves es troben amb un fet dramàtic que capgira les seves vides i la història del poble. La tragèdia que els cau a sobre, però, els planteja la possibilitat de començar de nou, d’obrir les portes al somni d’una societat diferent, en sintonia amb els nous aires que bufen al país. El daltabaix sembla l’ocasió per repensar-ho tot.
Pep Coll retorna al món literari de Dos taüts negres i dos de blancs amb una novel·la plena d’humanitat i d’alenada èpica: una mirada diferent sobre els anys de la transició democràtica des d’un món rural en transformació.
 
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Ver más

PEP COLL

Pep Coll (Pessonada, Pallars Jussà, 1949) reside actualmente en Lleida, donde ejerce de profesor de Lengua y Literatura Catalanas. Como escritor, ha cultivado todo tipo de géneros en prosa, desde la antología de leyendas pirenaicas hasta la narración breve, del cuento infantil a la novela juvenil, de la obra de teatro a guiones televisivos, y de la columna periodística al artículo de fondo en revistas. La novela, por encima de todos ellos, es su género preferido: El secret de la moixernera, El segle de la llum, L’abominable crim de l’Alsina Graells, La mula vella y El salvatge dels Pirineus (publicado en castellano por El Aleph en el 2005). Les senyoretes de Lourdes fue galardonado con el prestigioso Premio Sant Jordi 2007.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1757
  • Descargas de archivo: 819
  • Tamaño: 1038KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -