JA NO NECESSITO SER REAL

Bajar JA NO NECESSITO SER REAL epub


«JA NO NECESSITO SER REAL pdf»

Los pasos para descargar JA NO NECESSITO SER REAL son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
224
Editorial:
UNIVERS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788417868451
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA

Sinopsis de JA NO NECESSITO SER REAL

Ja no necessito ser real és el llibre de la Haru i és una volta al món. És una història que parla del fil que ens uneix a totes i a tots, entre nosaltres i amb la vida.

Després d’escriure Haru i Magōkoro, Flavia Company va comprendre que havia acabat aquell llarg llibre de molts títols que havia anat publicant des que va escriure el primer, Querida Nélida, als disset anys. Un llibre llarg i únic que comença i acaba amb una carta. Convençuda des de sempre que la literatura és un viatge sense retorn, va entendre que, igual que la terrissera es confon amb el fang i l’arquera amb l’arc i la fletxa, ella havia creuat a l’altra banda de la literatura i s’havia convertit en ficció. En un acte de coherència amb aquest canvi de perspectiva, va omplir una motxilla amb l’imprescindible i se’n va anar de viatge, fet que va originar el que potser sigui un dels principals i últims testimonis d’una volta al món dels nostres dies. Més tard, seria la Haru qui s’encarregaria d’escriure aquesta història, una història que arriba en el moment en què la Flavia ja no necessita ser real.

Desprendre’s del nom, qüestionar l’autoria, convertir la ficció en realitat i la realitat en ficció. Esborrar les fronteres. Alquímia.

Ver más

HARU
Haru fue conocida en 2016 de la mano de su creadora, Flavia Company. Su vida se narra en la novela titulada con su nombre. Alrededor de Haru existe una comunidad de personas unidas por una misma forma de ver y de pensar el mundo. Haru, la novela, se ha convertido en un fenómento que más de un lector ha comparado con una biblia. La carta del padre de Haru se publicó bajo el título de Magôkoro. Esta es la primera novela escrita desde Haru.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1365
  • Descargas de archivo: 684
  • Tamaño: 713KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -