ESTIMA M PERO VULL SABER-NE MES

Bajar ESTIMA M PERO VULL SABER-NE MES epub


«ESTIMA M PERO VULL SABER-NE MES pdf»

Los pasos para descargar ESTIMA M PERO VULL SABER-NE MES son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Psicología infantil

Características importantes
Páginas del libro:
288
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788466426640
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA

Sinopsis de ESTIMA M PERO VULL SABER-NE MES

Després de l’èxit d’Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito, arriba la segona part, sobre sexe, drogues i internet.
Després de l’èxit d’Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito, Jaume Funes ens respon a tres blocs d’interrogants educatius universals i dos blocs singulars més d’alguns grups de pares i mares. El món de la sexualitat, o de com educar quan hauríem d’aprendre el plaer d’estimar i ser estimats mentre que el món que els envolta els proposa altres comportaments. El món dels usos de les drogues, o com educar quan la felicitat té nom d’alcohol i apareixen noves maneres de manipular el nostre món interior. I la realitat digital, les vides entre pantalles, o de com educar per ser i saber en la societat actual. Tots tres, però, estan condicionats pel darrer bloc, ja que res del seu món, de la seva dificultat per descobrir com ser, dels apassionaments o les recerques de felicitat, té sentit sense la dimensió digital, i es donen en bona part immersos en ella.
I recordeu, mireu d’entendre sempre les seves respostes, aparentment dures: no són més que missatges ocults per continuar sentint-se estimats, per no descobrir la vida en soledat.

Ver más

JAUME FUNES

Jaume Funes Artiaga (Calataiud, 1947). Psicòleg, educador, periodista. Ha dedicat bona part de la seva vida a escoltar, comprendre i ajudar els adolescents. Ha treballat a l’administració, l’escola, el carrer i els espais terapèutics. Autor de molts llibres i articles, publicava el primer, La nova delinqüència infantil i juvenil, l’any 1982, quan el problema semblava que eren les bandes. El darrer ha estat Educar adolescents… sense perdre la calma (2016), quan els adults pensen que el problema són les pantalles. jaumefunes.com
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1697
  • Descargas de archivo: 788
  • Tamaño: 619KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Psicología y Pedagogía

Psicología

Psicología infantil

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -