EM VULL FONDRE! 100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA GLORIOSES

Bajar EM VULL FONDRE! 100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA GLORIOSES epub


«EM VULL FONDRE! 100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA GLORIOSES pdf»

Los pasos para descargar EM VULL FONDRE! 100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA GLORIOSES son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Sinopsis de EM VULL FONDRE! 100 FICADES DE PEUS A LA GALLEDA GLORIOSES

Qui no sha ficat de peus a la galleda algunavegada i ha desitjat fondres en aquell moment?Quants cops enrojolem en recordar aquelles paraulestan poc oportunes pronunciades en el pitjordels moments? Quantes vegades hem hagut depreguntar allò d»Escolta, ahir a la nit vaig dirneo fer-ne alguna de grossa? És que no recordores…»i, en sentir la resposta, hem hagut damagarel rostre darrere les mans? Què és el que ens passapel cap en aquells moments? Una sola frase:»Emvull fondre!».Aquest és un llibre amb el qual el lector se sentiràidentificat. Ficar-se de peus a la galleda és unfet molt humà. Quan ens expliquen alguna relliscadahorrorosa dun amic, no podem evitar sentirvergonya aliena. Es crea tal empatia que finsi tot demanem al narrador que saturi, perquè jaens imaginem el final de lanècdota i no el volemsentir. Però en el fons, tots som un pèl sadomasoquistesi tafaners de mena.El lector dEm vull fondre! es posarà a la pelldels protagonistes de100 ficades de peus a la galleda,verídiques i explicades amb cruesa.He glossat espifiades de persones anònimes idaltres més conegudes. La majoria ens faran riure,però nhi haurà més duna que no només no faràcap gràcia, sinó que gairebé farà plorar els lectors.El llibre es divideix en tres parts: relliscades històriques,de personatges famosos (polítics inclosos)i anònimes (hi ha planxes que per si soles ja sónprou espectaculars).
Ver más

JORDI CANTAVELLA
Jordi Cantavella (Barcelona, 1967) es autor de cuatro novelas: Novapàtria (2002), La tètrica història de la Roser (2004), Pudor de cadàver (2006) y En John Garfield en territori xeiene (2010); de tres libros de cuentos: El vals de la claveguera (2005), Paper higiènic (2006) y Vivències d’un barceloní emprenyat (2007), y del ensayo Els barris de Barcelona i els seus carrers (2010).
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1379
  • Descargas de archivo: 745
  • Tamaño: 623KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -