EL VEL DE LA DEESSA

Bajar EL VEL DE LA DEESSA epub


«EL VEL DE LA DEESSA pdf»

Los pasos para descargar EL VEL DE LA DEESSA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
352
Editorial:
COLUMNA EDICIONS S.A.
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788466426671
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA

Sinopsis de EL VEL DE LA DEESSA

Després de l’esclat de la Setmana Tràgica, un grup de dones francmaçones lluita contra el rol social imposat per assolir la llibertat anhelada.Pocs mesos després de l’esclat de la Setmana Tràgica, Barcelona, atordida, s’arrapa a la vida. Un grup de francmaçones encapçalades per l’Ángeles López de Ayala, sota l’aixopluc de la Societat Progressiva Femenina, s’aferren a l’educació com a via per lluitar contra el rol social que els ha estat imposat pel fet d’haver nascut dones.
 
La descoberta d’una biblioteca peculiar les posarà sobre la pista d’una relíquia oculta capaç d’atorgar la força que necessiten per poder assolir la llibertat anhelada. Les acompanyaran el bibliòfil Gaspar Homar i un estudiant de la Universitat de Barcelona, lector àvid i enamorat dels mites antics i medievals.
Només una persona coneixia el parador de la relíquia… i acaba de morir. Per això s’hauran d’endinsar en l’espiritisme, un món especialment en voga. Inconformistes i lluitadors, tots junts faran el que calgui per aconseguir el seu objectiu.

Ver más

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1426
  • Descargas de archivo: 759
  • Tamaño: 951KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -