EL TANGO DE DIEN BIEN PHU

Bajar EL TANGO DE DIEN BIEN PHU epub


Autor del libro:
DAVID CASTILLO

«EL TANGO DE DIEN BIEN PHU pdf»

Los pasos para descargar EL TANGO DE DIEN BIEN PHU son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Páginas del libro: 288

Editorial: EDICIONS 62

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788429778243

Fecha de publicación: 2020

Editado en: BARCELONA

Descripción

Premi Joanot Martorell 2019.

Des de la sortida de les columnes llibertàries per la frontera el 1939 fins a la desfeta fran­cesa al Vietnam el 1954,El tango de Dien Bien Phués una novel·la coral que explora en les biografies de personatges anònims tots els accents dels lluitadors que no van tenir por de la derrota.

A través de les investigacions de Dani Cajal, a qui ja coneixíem per les novel·lesEl cel de l’infern(premi Crexells 1999) iNo miris enrere(premi Sant Jordi 2001), el relat reconstrueix, a partir de testimonis directes, llibres de memòries i documents d’arxius militars, tota la peripècia d’una generació que va patir la Guerra Civil, els camps de concentració fran­cesos, la Segona Guerra Mundial i, en molts casos, la continuació en els conflictes de la postguerra.

L’excusa de la recerca de la lletra d’un tango de Gardel, que va ser l’himne d’Argelers, li serveix al narrador per revisitar escenaris i moments gairebé oblidats d’alguns dels epi­sodis més sagnants del segle XX, que van tenir com a protagonistes molts dels nostres ascendents. Sense cap voluntat de revenja, la novel·la desfà les interpretacions heroiques i, sense jutjar, ofereix un retrat dels comba­tents sense aspiració de glòria.

el tango de dien bien phu-david castillo-9788429778243

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1269
  • Descargas de archivo: 635
  • Tamaño: 886KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:
Novela contemporánea
Novela contemporánea

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -