EL RETORN D ABBA

Bajar EL RETORN D ABBA epub


«EL RETORN D ABBA pdf»

Los pasos para descargar EL RETORN D ABBA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
376
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417909611
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
FRANCESC SOTO CASAJOANA, RICARD GIL

Sinopsis de EL RETORN D ABBA

El debut literari de Marc Ros, cantant i compositor de Sidonie, amb una sorprenent i captivadora novel·la generacional que parla d’amistat, música i el final de l’estiu a Cadaqués.
ABBA. Cantant i compositora. Tot just acaba de finalitzar una gira i una relació sentimental. Té experiència en viure grans finals i, amb una cançó lacrimògena, els pot arribar a gaudir. Sobre l’escenari et podria arrencar la gola, però quan en baixa desitjaries posar-la dins d’una cistella a la vora del foc.
HUGO. Cantant i lletrista dels Televisores Rotos. S’ha convertit en el que més desitjava i alhora més temia ser: una estrella del rock turmentada i decadent. Ha llegit tots els clàssics moderns de la literatura del segle xx i ni un sol prospecte de la muntanya de medicaments que pren per a controlar l’ansietat.
DOMÈNECH. Fotògraf i realitzador. Encara no ha après a dir que no a vídeos, curts i pelis pels que sap que no cobrarà. Necessita la il·luminació de les filosofies asiàtiques, la meditació i les drogues psicodèliques per a superar la seva crisi econòmica i personal.
El retorn d’Abba és la història de tres personatges que es reuneixen a Cadaqués, poble de bruixes, pirates i artistes. En ella, Marc Ros relata el silenci de cases d’estiueig tancades i la música d’una amistat que es composa, com una melodia, en un racó del Mediterrani.

Ver más

MARC ROS

Marc Ros. Nací en Barcelona el 7 de febrero de 1974. Soy el compositor y el cantante de Sidonie, grupo musical para el que he escrito más de cien canciones y con el que he actuado en más de mil conciertos en escenarios de todo el mundo. Tengo artículos publicados en la prensa escrita sobre músicos como Syd Barrett o David Bowie. A mediados de los 80 vi un OVNI. El regreso de Abba es mi primera novela.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1372
  • Descargas de archivo: 647
  • Tamaño: 1042KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -