EL MON BLAU

Bajar EL MON BLAU epub


«EL MON BLAU pdf»

Los pasos para descargar EL MON BLAU son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa española

Características importantes
Páginas del libro:
216
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132537
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
SILVIA PONS PRADILLA

Sinopsis de EL MON BLAU

El caos es allò que et fa diferent. Allò que la gent no entén de tu i que desitja que canviïs. Però el caos és part d’un mateix, per això, quan algú no t’entengui digues-li:
«Estima el meu caos»
El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l’Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.
Espinosa ens introdueix en una narració d’aventures i emocions sobre un grup de joves que s’enfronten a un gran repte: revelar-se contra un món que intenta endreçar el seu caos.
A través de cinc personatges, una illa i una recerca incessant per viure, l’autor torna a introduir-nos en el seu univers particular amb una història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un inici contundent i un desenllaç ple d’esperança i de llum.
La crítica ha dit:«El proverbi deia «coneix-te a tu mateix». Ni parlar-ne, desconeix, prova, crea, equivoca’t, perquè no hi ha respostes correctes, i ni tan sols els proverbis poden dir què ets o què has de ser. Aquest és el motor d’El món blau. Estima el teu caos.»La Razón
«Albert Espinosa posseeix un estil humà i sensible que et porta molt més enllà de la literatu…

Ver más

ALBERT ESPINOSA

Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, guionista e ingeniero industrial. Es creador de las películas Planta 4.ª, Va a ser que nadie es perfecto, Tu vida en 65′ y No me pidas que te bese porque te besaré. Asimismo, es creador y guionista de la serie Pulseras rojas, basada en su libro El mundo amarillo y en su lucha contra el cáncer.

El total de su obra literaria se ha publicado en más de 40 países con más de 2.500.000 ejemplares vendidos en todo el mundo.

www.albertespinosa.com

Facebook: Albert Espinosa

Twitter: @espinosa_albert

Instagram: Albertespinosapuig
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1534
  • Descargas de archivo: 936
  • Tamaño: 738KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa española del XIX al XXI en bolsillo

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -