EL LLIBRE DE L APOCALIPSI

Bajar EL LLIBRE DE L APOCALIPSI epub


«EL LLIBRE DE L APOCALIPSI pdf»

Los pasos para descargar EL LLIBRE DE L APOCALIPSI son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Sinopsis de EL LLIBRE DE L APOCALIPSI

La civilització maia va preveure la fi del món:» Llavors la Terra s’ enfonsarà sota la seva pròpia misèria i mai més cap ésser humà no veurà la sortida del sol, que ja només serà per als rèptils i per a les aus del cel» .El drac Draconis Ladonis tindrà un paper clau mentre la Terra s’ esberla i els continents s’ enfonsen: li caldrà escollir un home i una dona, salvar-los la vida i amagar-los dels déus immisericordiosos per tal que neixi una nova generació.Hi ha algun voluntari, que no tingui por del drac, que vulgui salvar la vida i convertir-se en pare o mare d’ una nova humanitat?
Ver más

JORDI FOLCK

Jordi Folch (Reus, 1961) és escriptor de literatura infanil i juvenil amb vuit premis literaris (incloent el Carmesina, el Guillem Cifré de Colonya, el Protagonista Jove, el Barcanova de literatura) és professor de creativitat a tres universitats catalanes (URV, UB i Escola Elisava), doctorand en comunicació audiovisual i, el proper any, doctor especialitzat en creativitat però també és fotògraf, amb diverses exposicions entorn dels seus viatges. Com a actor ha intervingut a divereses sèries com «El Cor de la Ciutat» «Tu Mateix» i a més d’una cincuentena d’espots per a televisió. Com a publicitari ha estat el responsable de crear les campanyes publicitàries del Premi Sant Jordi de novel·la des de l’any 1999.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1744
  • Descargas de archivo: 803
  • Tamaño: 903KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -