EL FAR (PREMI PRUDENCI BERTRANA 2018)

Bajar EL FAR (PREMI PRUDENCI BERTRANA 2018) epub


Autor del libro:
MARIA CARME ROCA

«EL FAR (PREMI PRUDENCI BERTRANA 2018) pdf»

Los pasos para descargar EL FAR (PREMI PRUDENCI BERTRANA 2018) son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Páginas del libro: 340

Editorial: COLUMNA EDICIONS S.A.

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Sin definir

ISBN: 9788466424493

Fecha de publicación: 2018

Editado en: ESPAÑA

Descripción

Un viatge d’emocions en el temps i en l’espai que ens descobreix un dels indrets més desconeguts i interessants del nostre país: el far de l’illa de Buda.

Durant una celebració familiar, la Diana constata que la seva mare, la Cinta, no és la persona que sembla. Quin és el secret que amaga? La Diana creu que ha arribat el moment de treure’n l’entrellat i plantar-li cara. Però per a això s’haurà de remuntar als orígens familiars a l’illa de Buda i el seu emblemàtic far de metall, el més alt del món quan es va construir l’any 1864.

La força del mar, de l’amor, de la voluntat i també de l’odi construeixen una novel·la colpidora i sorprenent en un dels indrets més inhòspits del món: el far de l’illa de Buda.

 

«No era la primera vegada que s’escapaven al far, aquell far que havia quedat cec i agònic, però sí que seria l’última. S’ho acabaven de prometre, allà mateix, en el fred aixopluc de la ferralla que resistia l’embat de les onades. Ja n’hi havia prou d’amagar-se, de suportar un amor furtiu. Anar al far de Buda, que consideraven seu, havia estat un al·licient afegit a les seves trobades temeràries. Però el joc havia acabat, i ara s’enfrontaven a la dura incertesa de quan es tornarien a veure».

el far (premi prudenci bertrana 2018)-maria carme roca-9788466424493

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1248
  • Descargas de archivo: 873
  • Tamaño: 599KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:
Novela contemporánea
Novela contemporánea

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -