EL FANTASMA DE LA POR

Bajar EL FANTASMA DE LA POR epub


«EL FANTASMA DE LA POR pdf»

Los pasos para descargar EL FANTASMA DE LA POR son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Psicología infantil

Características importantes
Páginas del libro:
88
Editorial:
L ABADIA DE MONTSERRAT
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788491910633
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
BARCELONA

Sinopsis de EL FANTASMA DE LA POR

Què és la por? Per a què serveix? Com es va forjant la por en els infants? I, sobretot, com els podem ajudar a gestionar els seus temors? Aquestes i altres preguntes tenen resposta dins les pàgines d’aquest llibre. També hi ha jocs, contes i altres eines pràctiques per acompanyar les criatures a fer front a les pors que es van presentant a cada etapa del creixement. Pensant en els adults que vulguin afrontar les seves pors no racionals, he dedicat el capítol «I tu, com t’ho manegues amb la por?». Mitjançant exercicis pràctics que ajuden a superar els temors limitadors, es pot anar descobrint una altra cara de les situacions que fan por per anar-les desmantellant a poc a poc. T’atreveixes a descobrir i a vèncer les teves pors no reals? És un pas important per poder acompanyar els infants a superar les seves.Què és la por? Per a què serveix? Com es va forjant la por en els infants? I, sobretot, com els podem ajudar a gestionar els seus temors?
Aquestes i altres preguntes tenen resposta dins les pàgines d’aquest llibre.També hi ha jocs, contes i altres eines pràctiques per acompanyar les criatures a fer front a les pors que es van presentant a cada etapa del creixement.
Pensant en els adults que vulguin afrontar les seves pors no racionals, he dedicat el capítol «I tu, com t’ho manegues amb la por?». Mitjança…
Ver más

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1562
  • Descargas de archivo: 620
  • Tamaño: 868KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Psicología y Pedagogía

Psicología

Psicología infantil

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -