EL CLUB DEL GONG I EL MISTERI DE LA CABRA D OR

Bajar EL CLUB DEL GONG I EL MISTERI DE LA CABRA D OR epub


«EL CLUB DEL GONG I EL MISTERI DE LA CABRA D OR pdf»

Los pasos para descargar EL CLUB DEL GONG I EL MISTERI DE LA CABRA D OR son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
172
Editorial:
CIRCULO ROJO
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788413505480
Fecha de publicación:
2020

Sinopsis de EL CLUB DEL GONG I EL MISTERI DE LA CABRA D OR

Explica la llegenda que al castell de Clarà, pels volts de Moià, hi ha ama-gada una cabra d’or, i que, a l’Edat Mitjana, un senyor feudal va obligar un ciutadà lliure a trobarla i entregar-l’hi, sota l’amenaça d’exercir el dret de cuixa sobre la promesa del jove. La llegenda dona peu a una sèrie d’ac-tivitats que es realitzen a l’estiu, durant la Festa Major del poble.
Aquest any, l’il·lustre escultor Miquel Martí ha decidit donar a Moià, el seu poble natal, una petita rèplica de la cabra, realitzada en or, a partir d’uns lingots que ha rebut com a pagament per la seva darrera obra.
El Gerard, un adolescent del poble, es lamenta davant la perspectiva d’un estiu d’allò més avorrit rodejat dels seus germans que no deixen d’empre-nyar-lo.
Dos esdeveniments, el robatori dels lingots i l’aparició d’un monstre perillós al cementiri de la vila, aconsegueixen que junt amb els seus germans i dues noves amigues formin un club d’investigadors.
I entre perills i deduccions, persecucions pel bosc, confidències i el des-cobriment del primer amor, aprendrà a valorar els seus germans, a treba-llar-hi conjuntament i a treure el millor de sí mateix, per viure l’estiu més apassionant de la seva vida.
Ver más

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1803
  • Descargas de archivo: 708
  • Tamaño: 719KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -