EL CAÇADOR D OMBRES

Bajar EL CAÇADOR D OMBRES epub


«EL CAÇADOR D OMBRES pdf»

Los pasos para descargar EL CAÇADOR D OMBRES son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Sinopsis de EL CAÇADOR D OMBRES

En Lluís Soley és el propietari duna empresa familiar catalana. Té vora cinquanta anys i darrerament la vida no li ha estat gaire satisfactòria en laspecte personal. Els seus pares han mort i el seu matrimoni ha començat a fer aigües. Té clar que ha de començar una nova vida, però no té esma per afrontar-ho. De sobte, una oferta de compra milionària resol el seu dilema.Aquests mateixos dies, però, un científic que es disposava a participar en la gran cursa Transahariana és segrestat. Necessitat democions i duna causa per viure, en Lluís, empès per unes imatges televisives sorprenents, emprendrà un viatge pel continent africà a lencalç del científic. Amb lajut de lantiga secretària personal del seu pare, aviat tot un seguit de personatges es veuran implicats en aquesta aventura. 
Ver más

JOAN BARRIL

Joan Barril (Barcelona, 1952) ha publicat milers d’articles d’opinió, reportatges i contes a la premsa escrita, tant en català com en castellà. Va ser director del setmanari El Món i ha col·laborat, entre d’altres, a diaris com El País, La Vanguardia i El Periódico, on ha signat durant anys la contraportada. De la seva obra literària cal destacar les novel·les Un submarí a les estovalles, Condició de pare, Parada obligatòria (Premi Ramon Llull, 1998), Gairebé una parella, Tots els ports es diuen Helena (Premi Ramon Muntaner 1998 de literatura juvenil) i Certes mentides (Premi 23 d’Abril 2002), traduïdes al castellà, al gallec i al portuguès. Més enllà de la paraula escrita, actualment dirigeix i presenta cada vespre El cafè de la República, a Catalunya Ràdio, així com l’espai setmanal d’entrevistes L’illa del tresor, al Canal 33, que “governa” juntament amb Joan Ollé.
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1267
  • Descargas de archivo: 801
  • Tamaño: 884KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -