CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA

Bajar CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA epub


«CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA pdf»

Los pasos para descargar CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Sinopsis de CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA

Els contes en Calders són un artifici on hi intervenen la fantasia, i tot un seguit d’elements que es mouen en l’àmbit del somni. En aquest espai imaginari, el comportament humà i els esdeveniments adquireixen un significat mes profund que condueixen a una reflexió sobre la condició humana. El to i el llenguatge dels contes són un bon exemple de l’elevat estil d’un narrador d’ofici com ho es Calders, que assoleix amb la seva obra la condició de mestre.
Ver más

PERE CALDERS

Pere Calders (Barcelona, 1912-1994) va començar la seva carrera com a articulista i ninotaire i l’any 1936 va debutar amb el recull de contes El primer arlequí. Voluntari a l’exèrcit republicà, en acabar la Guerra Civil es va haver d’exiliar, primer a França i, posteriorment, a Mèxic, on va viure vint-i-dos anys, fins que el 1962 va tornar a Catalunya. A més dels llibres de contes, la seva obra també inclou novel·les com ara L’ombra de l’atzavara o Ronda naval sota la boira (1966), i un llibre de cròniques sobre la guerra (Unitats de xoc,1938).
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1329
  • Descargas de archivo: 906
  • Tamaño: 1001KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -