CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA

Bajar CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA epub


Autor del libro:
IRENE SOLA SAEZ

«CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA pdf»

Los pasos para descargar CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes

Páginas del libro: 192

Editorial: ANAGRAMA

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788433915689

Fecha de publicación: 2019

Editado en: BARCELONA

Descripción

4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·la

Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.

Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

De l’obra d’Irene Solà se n’ha dit: «El que triomfa arreu del relat és l’alegria de narrar» (Ponç Puigdevall,El País); «L’ofici narratiu entès com un esforç de construcció, d’anar-hi anant i tornant, de …

canto jo i la muntanya balla-irene sola saez-9788433915689

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1314
  • Descargas de archivo: 835
  • Tamaño: 926KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:
Novela contemporánea
Novela contemporánea

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -