ABANS DE LES CINC SOM A CASA

Bajar ABANS DE LES CINC SOM A CASA epub


«ABANS DE LES CINC SOM A CASA pdf»

Los pasos para descargar ABANS DE LES CINC SOM A CASA son sencillos. Al final de la página está todo explicado. Disponible en PDF, ePUB y demás formatos.

Ver más libros de esta categoría > libros de Narrativa en catalán

Características importantes
Páginas del libro:
304
Editorial:
EDICIONS 62
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788429778892
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA

Sinopsis de ABANS DE LES CINC SOM A CASA

Totes les vides poden ser extraordinàries.Algú es mor, la família es reparteix les coses de valor i contracta una empresa perquè buidi el pis. Les seves pertinences acaben venudes als Encants i, el diumenge següent, un passavolant troba tretze llibretes al mercat de Sant Antoni. Són els diaris d’un barceloní que, des de mitjans dels anys seixanta i durant quinze anys, va deixar constància del seu dia a dia.
El comprador de seguida s’adona que és tota una vida, el que recullen aquells quaderns, i entoma el repte majúscul de reconstruir-la. Tan sols té unes notes fugaces que indiquen si aquell dia l’home va anar a la feina, al Liceu o d’excursió a Montserrat, i si va  ser a casa abans de les cinc o més tard. De tant en tant, uns noms–Grazia, Monzó, Marina–, uns carrers–Numància, Galileu–, bitllets de tramvia, d’autos de línia, algun viatge per Europa  i entrades a cinemes de sessió contínua.
Perquè, de què estan fetes, les nostres vides? La resposta és aquesta novel·la amb què Albert Forns ens capbussa en una aventura fascinant: la recerca, a partir d’unes llibretes–“la del pis nou”,“la del casament”,“la de la jubilació”,“la de les primeres eleccions democràtiques”–, de la persona que s’hi amaga al darrere, l’Hilari, un personatge ordinari amb una vida extraordinària. Una investigació detectiv…

Ver más

ALBERT FORNS
Albert Forns (Granollers, 1982) es periodista y escritor. Trabaja en el Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona y colabora en el diario Ara y en las revistas Time Out Barcelona y L’Avenç. Ganó el Premio Documenta con su primera novela, Albert Serra (la novel·la, no el cineasta) (Empúries, 2013), que fue recibida con entusiasmo: «Es un libro insólito en la narrativa catalana, muy estimulante y francamente divertido» (Pere Gimferrer); «Una reflexión, muy bien escrita, sobre el homenaje, el plagio, la suplantación, la abducción, la posesión, el secuestro y la profanación artísticas» (Sergi Pàmies, La Vanguardia); «Libro para leer con el espíritu febril y muchas ganas de jugar» (Biel Mesquida, Diari de Mallorca). Albert Forns es autor del poemario Ultracolors (LaBreu Edicions, 2013).
Ver ficha del autor

Detalles del fichero:

  • Visitas al título: 1778
  • Descargas de archivo: 907
  • Tamaño: 1036KB
  • Formatos de descarga: pdf epub mobi kindle

Temática:

Novela contemporánea

Narrativa en catalán

Formato Servidor 1 Servidor 2
PDF Libros 1 -
EPUB Libros 2 -